pagina-beeld-print

 

Rosier print

Wil je binnenkomen?

Wij zeggen: print. Juist in deze tijd waarin alles en iedereen digitaal gaat. Met een combinatie van online en offline promotie kom je gegarandeerd binnen. Rosier print verzorgt je drukwerk en printproducties. Voorheen deden we dat onder de naam Puurdrukken. Nu maken we deel uit van de ‘Samen sterker’ formule, waaraan we graag onze flexibiliteit, snelheid en kwaliteit in maatwerk toevoegen.

Druk mét print

Print is emotie. Tastbare promotie. je uiting komt letterlijk binnen. Print biedt meer diepgang en beleving. Kleuren zijn krachtiger en je kunt zelfs geur overbrengen. Zo kun je letterlijk prikkelen. Onze gloednieuwe printer maakt het mogelijk uw drukwerk volledig te personaliseren. Steeds vaker verwerken we dan ook producties die druk en print combineren.

Verder denken

Met een reclamebureau in huis zijn design en tekst altijd dichtbij. Wij nemen het ontwerp en vormgeven van je promotiemateriaal dan ook graag van je over. Ga je hier liever zelf mee aan de slag? Dan zorgen wij voor de kwaliteitscontrole. Na je aanvraag en input nemen we je alles uit handen. Tot en met de verspreiding van je mailings of flyers na het printen of drukken. Dat voelt goed, toch?

 

 

 

 

 

 

bekijk-portfolio